Чоловік, тікаючи, спробував кинути у поліцейських гранату

1.03.2019, 12:54
14338

Українець, який перебував у розшуку, намагався кинути в правоохоронців гранату.

Читайте також: Прикордонник намагався з’їсти хабар під час затримання на Закарпатті

Про це повідомляє прес-служба ГУ НП у Київській області.

Двоє поліцейських вислідили розшукуваного чоловіка у місті Боярка і почали його переслідувати. Однак зловмисник впізнав правоохоронців і почав від них тікати до лісосмуги.

На команди “Стій! Поліція!” він не реагував. У цей час поліцейські помітили у нього в руках предмет, схожий на гранату, яку втікач намагався кинути в них.

Вже за кілька метрів оперативникам вдалося знешкодити озброєного чоловіка. До нього застосували заходи фізичного примусу, зажавши його руку з боєприпасом, і одягнули кайданки.

Гранату “РГН” із пошкодженими номерами на корпусі та запалі, обмотану ліпкою стрічкою, поліцейські вилучили та направили на дослідження.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Наразі чоловік затриманий у порядку ст.208 КПК України. Вирішується питання про оголошення підозри, міру запобіжного заходу чоловікові обере суд.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com