Зірка українського шоу-бізнесу Оля Полякова не перестає дивувати своїх фанатів пікантними фото і відвертими історіями. На цей раз суперблондинка зізналася, що зустрічати Новий рік на сцені для багатьох артистів вже стало традицією, проте в її випадку так було не завжди. Про це знаменитість розповіла за лаштунками концерту шоу «Новорічна МАСКА».

«Коли я ще не була такою великою зіркою, відзначала Новий рік вдома з чоловіком і дочкою Машею, а всім друзям сказала, що у мене робота. Всім збрехала. Люди дзвонили, щоб привітати, а я не відповідала, тому що мене не повинно бути вдома», – поділилася Оля Полякова.Артистка зізнається – так хотіла працювати в новорічну ніч, що вдалася до вигадок, які зробили її на крок ближче до успіху.

Читайте також: Вихідні та святкові дні у січні: скільки будуть відпочивати українці

“Я завжди кажу, що люди формують своє майбутнє самостійно. А це був останній рік, який я зустрічала вдома. Далі пішли гастролі, концерти та корпоративи. Зараз навіть хочу домашнього свята, але не виходить, – коментує співачка. – Але цей смішний випадок згадую досі! Геніально!»