Чоловік, який зґвалтував Стаса Костюшкіна в дитинстві, об’явився і хоче з ним зустрітися

31.08.2021, 15:32
99926

Чоловік, який понад 40 років тому зґвалтував ексучасника гурту “Чай вдвоем”, співака Стаса Костюшкіна, неочікувано дав про себе знати.

Читайте також: Наряд “Холостячки” Огневич викликав глузування і обурення

Він об’явився після того, як побачив інтерв’ю Костюшкіна, де той розповів, як у 8 років невідомий хлопець над ним з друзями вчинив насильницькі дії. Ґвалтівник представився Миколою Олександровичем і заявив, що хоче покаятися і особисто попросити вибачення у артиста.

Зараз чоловіку 59 років. У 90-х він декілька разів відсидів у в’язниці за бійку з летальним наслідком, зґвалтування та розбій. Попри те, що ґвалтівник шкодує про скоєне, тим не менш він вважає себе жертвою. Мовляв, старші товариші взяли його “на слабо”, а раніше він й сам піддавався сексуальному насильству.

Зізнатися у всьому чоловік вирішив після того, як зробив операцію. Під час неї через гангрену, викликану діабетом, йому відрізали ногу. Окрім того, під час операції він переніс інсульт, та й син після того, як дізнався, що зробив батько, відвернувся від нього.

Своєю чергою, директор Стаса Костюшкіна попросив не турбувати його, оскільки він з родиною перебуває на відпочинку і це його може травмувати. Разом з тим, він порадив ґвалтівнику перепросити свого батька, а не співака.

Нагадаємо, рік тому співак Стас Костюшкін шокував зізнанням, що коли йому було вісім років, він піддався сексуальному насильству з боку старшого хлопця. Костюшкін з друзями домовилися поїхати на поле заводу полімерів. Де їх підстеріг ґвалтівник. Він змусив хлопчиків відкрити рота і кожному поклав свій статевий орган.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com