Чоловік, який зґвалтував журналістку “Інтера” у поїзді, помер, не дочекавшись суду

20.04.2021, 22:04
96274

Віталій Рудзько, який в ніч з 31 липня на 1 серпня 2020-го намагався зґвалтувати журналістку Анастасію Лугову в поїзді “Укрзалізниці”, помер 13 квітня.

Читайте також: У Луцькому районі незнайомець, який підвозив дівчину, зґвалтував її

Про це пише Страна, посилаючись на слова постраждалої жінки.

Повідомляється, що останнє судове засідання, призначене на 14 квітня, перенесено у зв’язку зі смертю обвинуваченого. Попередньо повідомляється, що в нього був рак мозку.

“Нам повідомили, що Рудзько помер 13 квітня. Невідомо, що сталося. Ні свідоцтва про смерть, ніяких доказів не отримали. Але слідчий по базі СІЗО подивився – Рудзько дійсно значиться померлим. Попередня причина смерті – рак мозку. Але це ще підтверджується. Помер він в реанімації, в якій лікарні – невідомо…” – розповіла Лугова.

Напавший в поїзді на журналістку "Інтера" ґвалтівник помер, не дочекавшись суду: перші деталі

Дівчина, яку обвинувачений намагався зґвалтувати на очах у маленького сина, каже, що весь цей час жила в страху, але тепер “страх помер разом з ґвалтівником”.

“Страх, в якому я жила весь цей час, переживала, що буде, коли Рудзько вийде, чи знайде він мене, як далі жити… Так ось – цей страх помер разом з ним”, – поділилася емоціями Лугова.

Тим не менш, справа залишається відкритою. Адже Анастасія судиться ще і з “Укрзалізницею”, яка не змогла забезпечити її безпеку. Наступне засідання призначено на 19 травня.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com