Чоловік заживо спалив 30-річну зірку TikTok в прямому ефірі

3.10.2020, 09:48
85686

Зірка китайської версії TikTok, 30-річна блогерша Lamu померла після того, як колишній чоловік облив її бензином і підпалив, коли вона записувала шоу в прямому ефірі. Про це пише Beijing Youth Daily.

Читайте також: На Запоріжжі нелюд вбив сокирою двох жінок та спалив їхні тіла

Повідомляється, що коли дівчина 14 вересня вийшла в прямий ефір, щоб поспілкуватися зі своїми підписниками, сталося щось жахливе. Раптово з’явився чорний екран, а потім фанати почули крики своєї улюблениці.

Уточнюється, що на профіль 30-річної Lamu було підписано 782 тисячі осіб.

Два дні фанати жили в невідомості, після чого сестра Ламу розкрила страшні подробиці трагедії – екс-чоловік увірвався в будинок з каністрою і сокирою і спалив блогерку.

Повідомляється, що трагедія сталася на очах рідних Ламу, вони відразу надали їй допомогу.

Ламу терміново доставили в лікарню з опіками 90% тіла. Лікарі два тижні боролися за її життя, однак врятувати дівчину не вдалося.

Правоохоронці затримали екс-чоловіка загиблої. За повідомленнями деяких місцевих ЗМІ, чоловік не зміг змиритися з розлученням. Відомо, що його колишня дружина народила від нього двох дітей, проте кілька місяців тому подала на розлучення через систематичні побиття. Колишній чоловік переслідував Ламу і погрожував їй.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com