Чому активісти за ґратами, а Свинарчуки на волі?

13.03.2019, 11:13
16184

Скандал за Свинарчуків-Гладковських набуває все більших обертів, поки влада використовує всі свої можливості, аби вигородити своїх кумів.

Читайте також: Націоналісти намагались прорватись до Порошенка під час його виступу в Черкасах, відбулися сутички (відео)

Минулої суботи пройшла масштабна акція Нацкорпусу проти Свинарчуків Порошенка, після якої за ґратами опинилось багато активістів.

Націоналісти вийшли в суботу, аби показати владі обурення їх бездіяльністю та висловити вимоги до справи Свинарчуків-Гладковських. Коли чинний президент дізнався що, протестувальники, йдуть до Адміністрації, туди нагнали величезну кількість “космонавтів”. Хіба може бути щось смішніше, ніж “головнокомандувач”, котрий боїться свого народу?

Як виявилось, президент в Черкасах на зустрічі зі своїми “прихильниками”. Було оперативно вирішено виїхати туди, аби поставити кілька питань, щодо його “дружбанів-Cвинарчуків”.

Після того дуже багато патрульних машин та автобусів з правоохоронцями прямували у Черкаси. І звісно ж не обійшлось без ексцесів. Автобус з націоналістами та їх особисті авто всю дорогу зупиняли по “словесній наводці”. Видно президент вже на той час відчував, що “шапка на ньому горить”.

Але не встигли активісти доїхати, як президент утік з власного проплаченого мітингу (ще до його завершення), не захотівши розмовляти з народом. Саме тому протестувальники пішли під Черкаську ОДА до губернатора, аби почути хоч якісь пояснення.

Вже через кілька годин Дмитра Кухарчука та ще кількох активістів з Черкаського осередку затримали без дотримання хоч якихось норм. В той же час у нього вдома провели обшуки (вдома нікого не було, обшук проводили без понятих).

Поки інші активісти домагаються арешту корупціонерів, влада усіма силами намагається завадити цьому. Вона, використовуючи усі доступні методи, тисне на ветеранів.

Через декілька годин націоналісти зібрались під відділком поліції на масовому протесті. П’ятьох ув’язнених хлопців відпустили. В полоні у відділку залишилось двоє активістів – Дмитро Кухарчук та Антон Братко.

Правоохоронці без причин зупинили дружину Кухарчука, яка прямувала до чоловіка у відділок. Режим Порошенка навіть жінок не шкодує!

Наступного дня, у понеділок, Нацкорпус та Нацдружини провели конференцію. Саме тут Лідер Азовського Руху заявив, що вони не відступлять, поки злочинний режим Порошенка не впаде! Свинарчуки мають бути за гратами!

Андрій Білецький оголосив про те, що цієї суботи, 16 березня, активісти знову вийдуть на масштабну акцію у Києві! Не буде ні партійних прапорів, ні лозунгів. Це буде День Гніву. Справжній День Гніву нашого народу, якого водять за ніс уже п’ятий рік, розкрадаючи кошти та вигороджуючи корупціонерів.

За матеріалами acrains. com.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у Facebook та Telegram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com