Чорна П’ятниця 2023: де здійснити вигідні покупки

12.11.2023, 12:20
149655

Щорічно, наприкінці осені, по всьому світу відбувається унікальна подія, під час якої магазини пропонують свої товари зі значними зниженнями цін. Чорна П’ятниця 2023 – день, який обіцяє вигідні покупки. Компанії проводять спеціальні акції на честь цієї події як у фізичних магазинах, так і на онлайн-платформах, пропонуючи знижки на послуги та товари. Ми розповімо, коли чорна п’ятниця в Україні в 2023 році і хто надає знижки.

Читайте також: Коли починається Різдвяний піст 2023 року: його дата змінилася, що можна їсти за днями 

Коли чорна п’ятниця 2023

Чорна п’ятниця виникла в США як результат традиції відзначати День подяки, одне з ключових свят для американців. Протягом багатьох років цього дня стало звичним для американських сімей вирушати до магазинів на різдвяні покупки. Бізнесмени придумали, як отримати вигоду з цієї тенденції, і почали організовувати спеціальні святкові розпродажі зі щедрими знижками. Цей день знижок отримав назву Чорна п’ятниця та став популярним у всьому світі.

Традиційно в дні Чорної п’ятниці магазини зазвичай відкриваються рано-вранці і працюють до пізнього вечора. Попри зниження цін на товари завдяки величезному потоку покупців продавці отримують значний прибуток.

День подяки в США відзначають в четвертий четвер листопада, а Чорна п’ятниця в Америці і в усьому світі випадає на наступний день – четверту п’ятницю листопада. У 2023 році це 25 листопада. Розпродажі зазвичай тривають кілька днів.

Коли Чорна п’ятниця в українських магазинах

Щорічно на Чорну п’ятницю розпродажі влаштовують більшість великих українських мереж.

Магазин техніки, смартфонів і спортивних товарів Алло влаштовує розпродажі з 18 по 27 листопада. Тут пропонують знижки до 60%.

Найпопулярніший в Україні магазин господарських товарів Епіцентр проводить розпродажі з 21 по 30 листопада. Розмір знижок – до 70%.

В онлайн-рітейлері Розетка Чорна п’ятниця розпочнеться 26 листопада і триватиме кілька днів. Вигідно купити можна буде товари з усього асортименту на сайті, а найбільші знижки очікуються на одяг, товари для дому та дитячі товари.

Мережа електроніки, побутової техніки та посуду Фокстрот проводить “цінопад” з 21 по 28 листопада.

Онлайн-магазин китайських товарів Aliexpress 24-27 листопада проводить Чорну п’ятницю, а 28 листопада – Кіберпонеділок. Потім 29 листопада буде останній день знижок до -20%.

В магазині техніки Comfy Чорна п’ятниця 2023 починається 21 листопада. Про закінчення періоду розпродажів не повідомляється. Знижки будуть надані на ноутбуки, телефони, планшети, телевізори, ігрові консолі та багато іншого.

Магазин господарських товарів та косметики Eva проводить розпродаж з 9 по 26 листопада. Знижки на деякі товари досягнуть 50%.

У магазині техніки MOYO купити елетроніку зі знижкою можна буде з 23 листопада, а дата закінчення розпродажу не називається.

Розпродажі на Чорну п’ятницю також будуть влаштовувати міжнародні торгові майданчики і місцеві магазини. Тому у любителів знижок буде багато можлибути пильними.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com