“Чорні ріелтори” 2 роки торгували чужими квартирами

23.04.2019, 19:56
22193

У Одесі судитимуть 5-х “чорних ріелторів”, які 2 роки торгували чужими квартирами.

Читайте також: Шахраї відібрали у пенсіонерки 100 тисяч гривень

Про це повідомляє прес-служба обласної прокуратури.

Зловмисники підшукували квартири і будинки в Одесі, в яких власники не проживали або взагалі померли. Про таку нерухомості вони збирали всіляку інформацію. Заради здійснення плану вони задіяли підставних громадян з підробленими документами для укладання угод про продаж житла.

Отримані кошти організатор розподіляв між учасниками угруповання.

Правоохоронці задокументували угоди по 6 об’єктах нерухомості. Загальний розмір збитку, завданого громадянам і територіальній громаді, становить майже 10 млн грн.

Зараз усі учасники злочинної групи перебувають під вартою.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (1)

  • Анатолій Остапенко 28.04.2019 о 17:08

    Сумніви щодо укладання нотаріальної угоди? Мене ошукати неможливо!
    Ви вирішили придбати квартиру, ріелтори запевняють Вас у прозорості угоди, юристи гарантують Вам законність операції, нотаріус стверджує, що відсутні підстави для відмови в укладанні договору, але все ж при цьому Ви не впевнені в своїх намірах, тоді Вам до мене.
    Кожна десята квартира, яка продається на вторинному ринку міста Києва, має ознаки шахрайських дій або несе в собі ризики, що згодом можуть стати підставами для визнання нотаріальної угоди недійсною. Право добросовісного набувача наразі нівельовано, Ви ризикуєте, навіть якщо Ви вже третій власник в історії квартири, що вибула з власності першого власника внаслідок шахрайських дій.
    Я вирізняю аферу, шахрайство, побутове рейдерство як різні за своїми ознаками злочини проти власності. Самих же кримінальних схем, стосовно природи виникнення цих злочинів-сьогодні сотні, і вони постійно вдосконалюються.
    Чому Вам слід звернутися саме до мене? Тому, що я єдиний, вузькопрофільний фахівець у цьому напрямку, чиє прізвище відоме широкому загалу, і вже тільки сама моя участь у супроводі Вашої угоди, відбере бажання у шахраїв ошукати Вас.
    Ціна моїх послуг від 300 доларів, в залежності від складності підтвердження юридичних фактів та їх чисельності. Мій телефон: 0500219026
    Сторінки у Фейсбук: «Афера в деталях» , «Анатолій Остапенко» , «ГО Печерська Варта» – протидія шахрайству з нерухомістю.

  • Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com