“Чуєш ти, б***”: Добкін у прямому ефірі обматюкав Володимира Парасюка

27.11.2020, 13:12
90192

Два колишніх народних депутата України Михайло Добкін і Володимир Парасюк вчинили конфлікт з нецензурними словами в прямому ефірі. Народні обранці вирішили обговорити Революцію гідності, але замість цього влаштували розбірки зі взаємними образами.

Читайте також: Йде на другий термін?: в ОПУ озвучили плани Зеленського (відео)

Інцидент стався в прямому ефірі телеканалу “Україна 24“. Володимиру Парасюку поставили питання про підсумки Революції Гідності. Екснардеп замість відповіді сказав, що його дивує присутність деяких гостей у студії.

“Я шокований в першу чергу від того, що, якщо ви говорите про Революцію гідності, пані Наталя, не можна запрошувати в студію українофобів і корупціонерів. Тому що Революція гідності – це велична сторінка в історії України, в якій загинули люди”, – звернувся Парасюк до ведучої.

В цей момент Михайло Добкін почав паралельно говорити разом з Парасюком, відпустивши їдкий коментар: “Та ладно. Звичайно ж, велика сторінка…”.

Парасюк йому спробував заперечити: “Пан Добкін, я вам хочу нагадати, що таке РПГ…”

Після цього Добкін почав нецензурно висловлюватися на адресу Парасюка: “Ти нагадай собі, що ти мені нагадуєш. Чуєш ти, б**дь. У Верховній Раді опускав очі, а тут вже, б**дь, почав нагадувати”.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com