Чи дійсно росіяни влучили ракетою у штаб-квартиру ГУР

25.03.2024, 17:28
156306

Путінська пропаганда запустила фейк про те, що російські ракети 25 березня уразили ЗРК Patriot, штаб-квартиру ГУР та “центр прийняття рішень” СБУ у Києві.

Читайте також: “Район на район, в класі серед 14-річних дівчат тільки одна цнотлива, алкоголь і наркотики”: нацгвардієць про дитинство в РФ

Про це повідомив Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки (SPRAVDI).

“Брехня: 25 березня внаслідок російського удару гіперзвуковими ракетами “Циркон” у столичному аеропорту Жуляни знищено дві установки Patriot. Також уражено штаб-квартиру ГУР та “центр прийняття рішень” СБУ. Про це пишуть пропагандистські Telegram-канали”, — йдеться у повідомленні.

“Правда: насправді кремлівські фейкороби самі не визначились, що саме “знищили” терористичні війська РФ у Києві — одна брехлива версія суперечить іншій”, — додає Telegram-канал.

Насправді уламки збитої ракети пошкодили житловий будинок і триповерхову будівлю спортзалу у Печерському районі. За даними мера Києва Кличка, відомо про сімох постраждалих, двох з них госпіталізували. Окрім того, уламки збитої ракети виявлено в Голосіївському та Солом’янському районах, повідомляє SPRAVDI.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com