Чи разом Злата Огнєвіч та переможець другого сезону “Холостячки” Андрій Задворний

11.12.2021, 15:30
106955

Життя після проєкту здавалося солодким

Цієї п’ятниці, 10 грудня, відбулося пост-шоу другого сезону найромантичнішого реаліті “Холостячка”, де протягом трьох місяців за серце української співачки Злати Огнєвіч боролися 25 чоловіків. Деякі учасники вже знайшли своїх других половинок, а підприємці Олег Плахотнюк та Павло Богда прямо у студії зробили своїм коханим дівчатам пропозицію. Найромантичнішого героя, стоматолога Романа Васильєва, викрили в велелюбності — чоловік зустрічався відразу з двома відомими дівчатами, екс-учасницями проєкту “Холостяк”.

Нагадаємо, що у фінал потрапили відразу три учасники: власник компанії з виробництва дитячих іграшок з Києва Андрій Задворний, власник клінінгової компанії зі Львова Дмитро Шевченко, який тепер перебуває у стосунках, та психолог із Києва Роман Свечкаренко.

З ким зараз перебуває у стосунках Злата Огнєвіч

Ми не разом“, — зізнався Задворний присутнім. За словами Андрія, спочатку він був закоханий, але після проєкту через півтора місяця його почуття до співачки змінилися: “В якийсь момент це зникло“. Пояснити ситуацію чоловік не зміг, саме він був ініціатором розлучення зі Златою.

Читайте також: У РФ депутат роздягнувся на засіданні та показав однопартійцям свій статевий орган (відео)

Самій артистці було складно прийняти рішення свого коханого, тому що вона навіть не підозрювала про його ставлення до неї. “Мій світ просто обрушився. Це був шок. Я і кричала, і плакала. На моє серце наче проїхалися бульдозером“, — сказала Огнєвіч зі сльозами на очах.

На думку експертів, Андрій просто не був готовим до серйозних стосунків. Після зізнань Решетник показав відеонарізку з випусків, на яких було наочно показано, які різні цілі в житті мала пара. Розбір експертів у бік Задворного змусили його демонстративно покинути студію.

Просто втік від відповідальності“, — зазначив Вінченцо Дулепа.

В Інстаграмі у Андрія зʼявився пост, в якому він пише, що йому було складно визнати, що він не любить: “Я ніколи не був у стосунках не люблячи, жодні блага, ніякий розрахунок не замінить мені почуття. Тому якщо я закоханий — я говорю про це, якщо я розлюбив, я візьму всю свою волю в кулак і чесно скажу і про це теж“.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com