Численні забої живота, голови… У Рівному в школі семикласник побив дівчину

22.12.2021, 19:00
107850

У Рівному в школі №1 учень побив однолітку

Поліція розпочала рослідування.

Повідомлення про подію надіслали на сторінку ITV media group у соціальній мережі Інстаграм. Зокрема, заначили, що інцидент трапився між двома семикласниками:

Учениця біля гардеробу збиралась додому, однокласниця жартома смикнула її за руку, і вона ненароком штовхнула хлопця, що стояв біля неї. Пішла за ним, щоб вибачитись, а той у відповідь почав її гамселити. Просто нечувана жорстокість хлопця! Дівчинка лежала на підлозі, а він лупив її ногами,а потім і кулаками….

Наразі дівчина перебуває у лікарні.

Отримала численні забої живота, голови, гематоми та струс головного мозку. Дитина отримала не тільки тілесні травми а і психологічні, і відповідно рекомендована подальша реабілітація. Як тепер дитині іти до школи не боячись бути побитою?

Читайте також: ВООЗ закликає скасувати або відкласти різдвяні святкування, щоб вберегтися від Омікрону

Як повідомляє пресслужба поліції Рівненщини, про інцидент між дітьми в одному із рівненських закладів освіти до поліції 14 грудня повідомила 33-річна жителька обласного центру. З її слів, напередодні між її донькою та її однолітком, учнями сьомого класу, виник конфлікт, під час якого той наніс дівчині тілесні ушкодження.

За цим фактом дізнавачі Рівненського районного управління поліції розпочали досудове розслідування за попередньою кваліфікацією частини 1 статті 125 Кримінального кодексу України. У рамках кримінального провадження встановлюються усі обставини події.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com