Cкільки окупанти щомісяця заробляють на захопленому українському обладнанні

13.01.2019, 18:23
7726

Мобільні оператори ОРДЛО, що працюють на захопленому українському обладнанні, приносять окупаційним адміністраціям щомісячний дохід у розмірі 35 млн грн.

Читайте також: У зоні проведення ООС загинув український військовий

Про це заявив міністр з тимчасово окупованих територій Вадим Черниш, повідомляє прес-служба Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб.

“Місцевий мобільний оператор, що працює на захопленому українському обладнанні приносить окупаційним адміністраціям майже 35 мільйонів гривень на місяць, 420 мільйонів гривень на рік. Це серйозний додатковий дохід для тих, хто працює в окупаційних адміністраціях”, – цитує слова міністра прес-служба.

За його словами, окупаційні адміністрації Російської Федерації намагаються розірвати зв’язок між двома частинами українського суспільства, для чого задіюють всі механізми, в тому числі обмеження руху на КПВВ та блокування мобільного зв’язку українських операторів.

“Контрольні пункти в’їзду-виїзду з боку підконтрольних Уряду України територій покращили свою пропускну здатність, що у свою чергу дозволяє скорочувати терміни очікування. Однак з боку окупаційних адміністрації так і залишилися ті самі потужності, які були раніше. Більш того, окупаційні адміністрації не хочуть відкривати КПВВ в Золотому, що могло б створити додаткові можливості для людей, які перетинають лінію розмежування”, – додав Черниш.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com