COVID−19 в Україні: інфіковано семеро, ще в 95 осіб є підозра на зараження (відео)

17.03.2020, 20:48
66758

Станом на вечір, 17 березня, діагноз “коронавірус” офіційно підтверджений у сімох українців, одна з яких− померла в Радомишлі Житомирської області наприкінці минулого тижня. Про це повідомляє ТСН.

Читайте також: У ВООЗ повідомили, які ліки категорично не можна приймати під час коронавірусу

Два останніх випадки − зафіксовані напередодні в столиці. За словами мера Києва Віталія Кличка, одна пацієнтка нещодавно побувала у Франції. А другий − це студент, знайомий онучки померлої 70−річної жительки Радомишля. Наразі вони в столичній Олександрівській лікарні. Їхній стан лікарі не коментують. Але відомо, що в хлопця завдяки молодому віку хвороба триває легко.

95 людей лежать у лікарнях із підозрами на зараження коронавірусом. Найбільше − у Чернівецькій та Львівській областях, далі за кількістю − Миколаївська та Дніпропетровська область, і поодинокі підозри на короновірус є в інших областях.

Нагадаємо, через пандемію коронавірусу в світі Кабінет міністрів України на три тижні запровадив карантин на всій території України задля протидії маштабного зараження українців. Кабміном запропоновано встановлення обмежень на проведення масових заходів, у яких запланована участь 200 та більше осіб.

Проведення спортивних заходів можливе з дозволу міжнародних організацій, без глядачів. Також Україна закриває кордони. Роботу метро, а також автомобільнезалізничне та авіасполучення між містами й областями від 18 березня в Україні також буде тимчасово обмежено.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com