Cтало відомо, який продукт знижує ризик серцевих захворювань

1.09.2019, 09:55
39882

Іранські вчені назвали продукт, що знижує ризик розвитку серцево-судинних захворювань, йдеться на сайті Європейського товариства кардіологів.

Читайте також: Експерт назвав продукти, які найчастіше підробляють в Україні

Як стало відомо, таким продуктом є горіхи.

За словами вчених, якщо вживати горіхи два рази в тиждень, то на 17% знижується ризик смерті від серцевих захворювань.

Найкраще вживати фундук, мигдаль і волоський горіх, радять дослідники.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com