Дайвери сфотографувалися з величезною білою акулою (ФОТО)

18.01.2019, 10:30
8090

Група дайверів біля Гавайських островів зустрілася з одним з найбільших відомих у світі хижаків. Про це повідомляє BBC news Україна.

Читайте також: В Україні знайшли найглибше підземне озеро

Кажуть, що це відома акула на прізвисько Діп Блю. Науковці помітили її близько 20 років тому. Її довжина – 6 метрів, а вага – 2,5 тонни. Дослідники вважають, що вік акули Діп Блю близько 50 років. Вона навіть має власний акаунт у Twitter.

Дайвери залишилися неушкодженими, зробивши на згадку кілька неймовірних фото. Деякі з них навіть змогли до неї доторкнутися.

Дайверка Оушен Рамзі розповіла виданню Honolulu Star Advertiser, як вони зустрілися з гігантом.

“Ми побачили кілька тигрових акул, а потім з’явилася вона і всі інші акули кинулися в різні боки, а вона почала плавати впритул до човна”, – розповіла дайверка.

“Вона була просто таким великим красивим гігантом, який хотів почухатися об наш човен. Ми припливли туди на сході сонця, і вона була з нами майже весь день”.

Жінка розповіла, що акула була дуже широкою, можливо, вагітною. Вона каже, що плавати біля вагітних великих білих акул старшого віку цілком безпечно, але  не треба наближатися, коли вони харчуються. Ці хижаки нападають на людей тільки з цікавості або тоді, коли плутають їх зі звичною здобиччю, повідомляє Honolulu Star Advertiser.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com