“Давай, будь ласка, по швидкій у звичайну лікарню”, – лікар-епідеміолог гостро звернувся до Зеленського

16.11.2020, 13:33
89234

У Президента України Володимира Зеленського 9 листопада виявили коронавірус. Зараз він перебуває у “Феофанії”. У державній клініці переконують, що умови для очільника держави є такими ж самими, як і для інших пацієнтів. Та президентові радять лікувати коронавірус в звичайній міській лікарні, щоб особисто переконатися в тому, які умови там створені для хворих.

Читайте також: Скачки температури та біль під лопатками: лікар розповів про симптоми COVID-19

Таку заяву в коментарі OBOZREVATEL зробив лікар-епідеміолог, голова ГО “Інфекційний контроль” Андрій Александрін.

“Він записує свої відосики з “Феофанії”, сидить у шикарних умовах. Ні, друже, так не повинно бути! Давай, будь ласка, по швидкій у звичайну лікарню. Тоді подивимося, як ти будеш нормально почуватися і говорити всім “спасибі”, – сказав медик.

У цьому контексті він розповів про те, що його знайомий, 60-річний завідувач хірургічного відділення в одному з обласних міст, змушений лежати в лікарняному коридорі, тому що в палатах уже не залишилося вільних місць.

“Він захворів на коронавірус і лежить у лікарні в коридорі. Він розповів мені, що був радий тому, що зміг без черги сходити в туалет по великому. Йому не довелося стояти півтори години в черзі, як було до цього. Він заслужена людина, медик, і він лікується в таких умовах”, – наголосив Александрін.

Він також звернув увагу на те, що президент Зеленський публічно демонструє ігнорування інфекційної безпеки.

Читайте також: Ця ягода пригнічує 97% коронавірусної інфекції, – вчені

“Коли ВООЗ говорить про те, що, перед тим, як впроваджувати програми з інфекційної безпеки, потрібно мати прихильність керівництва, президент демонструє нам відсутність такої прихильності. Коли він виступає без маски на пресконференції в Луганській області в оточенні величезної кількості людей, а буквально через кілька годин усі ЗМІ облітає інформація, що в нього підтверджений COVID-19”, – заявив лікар.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com