″Де наше сонце?″. Показали, як в Росії раптово пожовтіло небо (фото)

16.05.2019, 19:48
25219

В Амурській області, небо від піщаної бурі, що пройшла в Китаї та Монголії різко пожовтіло. Погодне явище неабияк злякало місцевих і викликало бурхливу реакцію в мережі. Про це повідомляє ″Амур.Інфо″.

Читайте також: Росіяни стали однією із найнепривабливіших націй світу

У другій половині дня 16 травня небо над російським містом Благовєщенськ різко потемніло та забарвилось у жовтий колір.

Одні припустили, що це смог від лісових пожеж, інші – що, це піщана буря. Найбільш песимістичні прогнози були про апокаліпсис.

″Лермонтовка. Апокаліпсис?″, ″Місто втратило барви″, ″Судний день″,″Де наше сонце?″, ″Що за катаклізм? У Благовєщенську такого неба не буває″,″Моторошно″, ″Як вам така погодка?″, ″Жовте небо над Благовіщенському″, ″Апокаліпсис близько″, – такими коментарями в мережі супроводжувалось дивне погодне явище, яке спостерігали місцеві жителі.

Метеорологи поспішили заспокоїти мешканців і підтвердили інформацію про піщану бурю, ″відголоски″ якої йдуть з Китаю та Монголії. Циклон переніс частину природної стихії в Приамур’я. Тонни піску, які підняла стихія в пустелі Гобі, частково досягли Благовещенська і накрили місто.

Крім жовтого неба і сильних поривів вітру, у столиці Приамур’я пройшов незначний дощ. Як зауважили автомобілісти, він більше нагадував брудну рідину, яка пофарбувала машини в жовто-коричневі кольори, залишивши плями бруду.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com