Встигнути всюди: у Порошенка просять ЦВК перенести дебати

17.04.2019, 17:28
21312

Представники штабу кандидата в президенти Петра Порошенка звернеться до ЦВК з клопотанням щодо внесення змін до порядку проведення передвиборчих дебатів. Про це заявив на брифінгу в середу, 17 квітня, спікер передвиборчого штабу Порошенка Олег Медведєв. Про це повідомляє УНІАН.

Читайте також: Політолог розповів, для чого Порошенко відпустив Савченко

За його словами, мова йде про перенесення дебатів на годину пізніше на Суспільному.

Спікер зазначив, що оскільки є закон, який вимагає проведення дебатів на Суспільному, є відповідна постанова ЦВК, то ″сьогодні від імені нашого кандидата його представник в ЦВК Руслан Князевич звернеться з клопотанням про внесення змін до положення про порядок проведення дебатів, через те, що наш опонент відмовився від будь-якого іншого часу проведення дебатів, які зафіксовані на 20 годину на Суспільному″.

За його словами, в законі передбачено провести дебати на Суспільному з 19 до 22 години, але в положенні ЦВК визначено – 20.00. Відтак, мова йде, щоб перенести час дебатів на 21.00 на Суспільному мовленні. Тоді була б можливість дебатувати і о 19.00 на НСК Олімпійський, і о 21.00 на Суспільному.

Медведєв підтвердив, що Порошенко ″готовий бути і там, і там″.

″Тому ми звертаємося до ЦВК, щоб розставити всі крапки над ″і″ і так сформувати вечірній графік 19 квітня, щоб Порошенко міг бути і на стадіоні із Зеленським, і взяти участь в тих дебатах, які передбачені чинним законодавством″, – сказав спікер штабу Порошенка.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com