Денис Шмигаль: “ФОПам у «червоних» зонах виплачуватимуть допомогу”

28.03.2021, 10:50
95908

На доручення Президента України Володимира Зеленського держава виплатить по 8 тисяч гривень фізичним особам-підприємцям та працівникам підприємств, які постраждають внаслідок запроваджених карантинних обмежень у червоних зонах.

Про це йдеться на сайі Уряду, – повідомляє denzadnem.com.ua.

Читайте також: З 1 січня зросли податки для ФОПів

Прем’єр-міністр зауважив, що через збільшення кількості захворювань в Україні, все більша кількість регіонів потрапляють до червоного рівня епідемічної небез­пеки.

— Ми розуміємо, що посилені карантинні обмеження в цих регіонах суттєво обмежують діяльність деяких сфер та підприємств. Тому буде запроваджено грошові виплати та підтримку за аналогією до тієї, яку люди отримували взимку, — зазначив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

Очільник Уряду додав, що розроблено комплекс захо­дів із підтримки людей та бізнесу, які будуть реалізовані у співпраці з органами місцевого самоврядування.

— Ми очікуємо від органів місцевого самоврядування для цих людей додаткової підтримки до тих коштів, які виплачуватиме держава. Це буде правильно і відповідально, — наголосив Прем’єр-міністр.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com