Депресивний стан та потреба у відпочинку: гороскоп на 20 вересня

19.09.2020, 22:45
84518

Найпоширенішим відчуттям цього дня може виявитися розуміння, що життя прожите даремно, а самі ми — невдахи, які не змогли нічого досягти ні в професії, ні в особистому житті. На щастя, це всього лише настрій дня, вже завтра він мине, пише ТСН.

Читайте також: Любовний гороскоп: зірки віщують сюрпризи у коханні трьом знакам Зодіаку

Овен (21.03 — 20.04)
Працювати сьогодні — благо, вихідний, тож краще дистанційно: так вас не будуть перманентно відволікати колеги і ви зможете зробити все, що запланували.

Телець (21.04 — 21.05)
Сварка з близькою людиною, яка відбулася в цей день може призвести до розставання, тому, якщо такий кардинальний сценарій не входить у ваші плани, тримайте себе в руках.

Близнята (22.05 — 21.06)
Сьогодні навіть мінімальний привід може стати причиною нервового зриву, а, можливо, й серйозної депресії, тож не варто приймати чужі слова близько до серця і робити з мухи слона.

Рак (22.06 — 22.07)
Ідея, яка може прийти вам в голову, значно полегшить роботу над проєктом, яким ви нині зайняті, а заодно і збільшить продуктивність праці та, як наслідок, гонорар.

Лев (23.07 — 21.08)
Енергію, що сьогодні буквально розпирає вас, необхідно скерувати на роботу, яку ви давно відкладали — наприклад, на генеральне прибирання в квартирі.

Діва (24.08 — 23.09)
Справи можна планувати тільки на першу половину дня — другу необхідно присвятити відпочинку, інакше ризикуєте остаточно розгубити енергію і вибитися з сил.

Терези (24.09 — 23.10)
Роздратування можуть викликати навіть найулюбленіші люди, включно з членами родини, сварка з якими небажана, тому краще максимально скоротити нинішнє спілкування з ними.

Скорпіон (24.10 — 22.11)
Претензії, які в цей день може висловити вам оточення, матимуть під собою вагомі підстави, тому варто спокійно їх вислухати і зробити правильні висновки.

Стрілець (23.11 — 21.12)
Почуття незадоволеності життям і роботою, яке може відвідати вас у цей час, буде продиктована не реальним станом справ, а перевтомою: варто відпочити і все мине.

Козоріг (22.12 — 20.01)
Навіть спілкуючись із близькими друзями, не варто нікого обговорювати: ваші слова невідомим чином стануть відомі об’єкту пліток, а там недалеко і до серйозного конфлікту.

Водолій (21.01 — 18.02)
Попри вихідний, роботи і турбот у вас буде багато, але встигнути все зможуть тільки ті, хто розподілить завдання за часом і буде ретельно дотримуватися складеного графіка.

Риби (19.02 — 20.03)
Від зустрічей з друзями і романтичних побачень у цей день краще відмовитися — швидше за все, вони не виправдають покладених на них надій, а навпаки, серйозно розчарують.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com