Депутатка Європарламенту знову пригрозила Україні втратою безвізу

19.09.2020, 09:48
84522

Депутатка Європарламенту від ФР Німеччини, член комітету у закордонних справах Віола фон Крамон вдруге попередила про можливість втрати Україною безвізу через ситуацію з відбором нового керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури. Вона також звернулася глави фракції “Слуга народу” Давида Арахамії і закликала його прислухатися.

Читайте також: Шмигаль повідомив, чи скасовується безвіз України з Євросоюзом

Про це вона написала у Twitter.

“Це точнісінько те, про що я казала вчора, пане Арахамія. Прислухайтеся до цього меседжу від Євросоюзу, тому що наслідки для вашої країни не будуть гарними”, – написала фон Крамон, реагуючи на нещодавню заяву глави фракції “слуг”. Вчора, 18 вересня, Арахамія заявив, що погрози від депутатки є лише чутками, тож він реагуватиме лише на листи.

“Я буду реагувати лише на листи. Листів немає ні від кого. Ні від депутата, ні від парламенту. Я вам нагадую, що у нас є асоціація з ЄС – там сотні, а то й тисячі документів, які ратифіковані. Там ніякого САП немає, там є незалежність антикорупційної структури, ми це підтримуємо і будемо це дотримуватися”, – заявив нардеп.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com