Депутату Верховної Ради оголосили про підозру у держзраді (фото)

10.02.2023, 17:01
135683

Народному депутату від забороненої партії ОПЗЖ Олегу Волошину повідомили про підозру у державній зраді.

Читайте також: ЗСУ в Бердянську влучили в захоплений росіянами аеродром: знищено понад 100 окупантів

Про це повідомили в СБУ.

За даними слідства, впродовж 2020-2021 років нардеп Олег Волошин сприяв військово-політичному керівництву Росії у підривній діяльності проти України.

В СБУ зазначають, що Волошин цілеспрямовано маніпулював суспільною думкою українців в інтересах країни-агресорки. Зокрема, подавав викривлену інформацію про військово-політичну та соціальну сферу України у своїх виступах та інтерв’ю.

“Ця та інша діяльність Волошина доводить, що він свідомо діяв на шкоду суверенітетові, територіальній цілісності та недоторканності, обороноздатності, державній, економічній та інформаційній безпеці України”, – йдеться у повідомленні.

Генеральний прокурор склав повідомлення про підозру народному депутату України за ч. 1 ст. 111 Кримінального кодексу України (державна зрада).

У рамках відкритого кримінального провадження співробітники СБУ спільно з ДБР проводять обшуки за адресами реєстрації парламентаря та його родичів і зв’язків.

Також правоохоронці зараз намагаються притягнути до відповідальності Волошина, який наразі переховується від правосуддя за кордоном.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com