Депутати пропонують легалізувати коноплю

4.01.2021, 16:36
92439

Народні депутати пропонують узаконити коноплю в медичних цілях, науково-технічної діяльності та промисловості.

Читайте також: Верховна Рада зняла вікові обмеження для держслужбовців

Вони зареєстрували відповідний законопроєкт №4553 “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо регулювання обігу конопель в медичних цілях, науково-технічній діяльності та промисловості”.

Нардепи пропонують внести зміни в ряд законів, які створять умови для законного використання канабісу в медичній практиці, науково-технічній діяльності і в промисловості.

“В Україні понад 2 мільйони людей з нестерпним хронічним болем, з важкими онкологічними захворюваннями, епілепсією, пост-травматичним синдромом, з хворобою Альцгеймера та іншими потребують ліків на основі канабісу.

Ці ліки допомагають полегшити біль, налагодити сон, зменшити судоми і просто дають шанс на нормальне життя”, – розповідає народна депутатка Ольга Стефанишина, одна і авторів проєкту.

Медичний канабіс допоможе онкохворим і паліативним хворим, тисячам дітей з епілепсією, пацієнтам із депресією та тривожними станами, військовим з посттравматичним синдромом, людям з хворобами Альцгеймера, Паркінсона, розсіяним склерозом та псоріазом, зазначають у партії “Голос”.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com