Держзрада Медведчука: Баканов розповів, як високопосадовці “возили валізи” з грошима терористам

9.10.2021, 13:34
102597

Голова Служби безпеки України Іван Баканов розповів, що найвищі посадові особи держави “возили валізи” з грошима до теористичних організацій.

Читайте також: Схеми Медведчука: Венедіктова розказала, як Україна купувала в терористів “Л/ДНР” вугілля

Як повідомляє кореспондент УНІАН, в ефірі програми “Свобода слова Савіка Шустера”, Баканов, говорячи про кримінальну справу, по якій оголошено про підозру народному депутату Віктору Медведчуку (фракція “ОПЗЖ”), сказав: “Сьогодні відбулася не рядова подія. Народному депутату України вручили підозру про скоєння злочину у вигляді державної зради та сприяння терористичній організації”.

“І питання тут не в тому, чи постачалося вугілля з окупованих територій, чи зривалися контракти на постачання вугілля ПАР, а питання в тому, з яким цинізмом найвищі посадові особи держави Україна сприяли терористам. У той час, коли вся країна збирала гроші для того, щоб підтримати військових – вони возили гроші у валізах до терористичних організацій”, – сказав Баканов.

Він каже, що цей цинізм здивував навіть працівників СБУ, які багато що бачили.

“Це була організована група, яка хотіла, щоб Росія отримала гачок і тримала Україну в енергетичній залежності”, – додав Баканов.

Він зазначив, що історія справи Медведчука бере початок в 2014 році.

“Так сталося, що нам пощастило і в нас була оперативна вдача. Ми отримали інформацію і почали її перевіряти. Ми вийшли на ланцюг подій, який оцінили, проаналізували і Генеральний прокурор вирішив, що цього ланцюга достатньо, щоб порушити кримінальну справу”, – наголосив голова СБУ.

Він додав, що в матеріалах кримінальної справи є тисячі записів, вони пройшли експертизи, є й інші докази по справі.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com