Дев`ять українських областей не готові до виходу із карантину

23.05.2020, 13:43
73277

До послаблення карантину не готові 9 областей України. Відповідні показники розміщені на сайті Міністерства охорони здоров’я.

Читайте також: У Києві з 25 травня почнуть працювати усі ринки та ярмарки

Відповідно до показників епідемічної ситуації в регіонах, а саме – інцидентності, завантаженості ліжок та кількості тестувань на коронавірус, до другого етапу послаблення карантину готові Вінницька, Житомирська, Запорізька, Івано-Франківська, Кіровоградська, Миколаївська, Одеська, Полтавська, Сумська, Тернопільська, Харківська, Херсонська, Хмельницька, Черкаська та Чернігівська області, а також Київ.

Водночас, як випливає з оприлюднених МОЗ показників, до послаблення карантину поки не готові Волинська, Дніпропетровська, Донецька, Закарпатська, Київська, Луганська, Львівська, Рівненська та Чернівецька області.

20 травня Кабінет міністрів ухвалив рішення про запровадження в Україні адаптивного карантину з 22 травня по 22 червня з огляду на епідситуацію у регіонах. Послаблення протиепідемічних заходів застосовується та припиняється на території регіону на підставі рішення регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яке приймається з урахуванням оцінки епідситуації та наявності у регіоні ознак для послаблення протиепідемічних заходів, визначених постановою уряду.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com