Деякі українці можуть залишитися без субсидії: що відомо

20.06.2024, 18:03
160612

Частина ОСББ та деякі виконавці комунальних послуг не подають до Пенсійного фонду інформацію, необхідну для призначення житлових субсидій і пільг. Саме через це мешканці таких будинків можуть не отримати виплати.

Читайте також: Де насправді живе заступник директора ДБР: журналісти виявили розкішні апартаменти за $900 000

Про це повідомили у пресслужбі Міністерства соціальної політики.

“Через таку бездіяльність люди можуть стати заручниками ситуації, коли Пенсійний фонд не отримає всю чи частину інформації, необхідної для призначення житлово-комунальних субсидій. Як наслідок, ті, хто потребує фінансової допомоги, не отримають житлових субсидій або пільг на житлово-комунальні послуги”, – йдеться в повідомленні.

У відомстві зауважують, що наразі документи для призначення субсидій і пільг можна подавати онлайн, а перерахунок розміру здійснюється автоматично.

Також на порталі електронних послуг ПФУ було створено електронні кабінети для надавачів житлово-комунальних послуг, зокрема для ОСББ.

“Ці кроки забезпечили можливість державі самостійно обмінюватися інформацією з надавачами комунальних послуг про послуги, які вони надають конкретній родині, і швидше призначати субсидії”, – йдеться в повідомленні.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com