Дітки тікали, а мама цілила їм в голови: повідомили жахливі деталі розстрілу сім’ї на Львівщині

30.09.2020, 16:32
85471

У селі Велика Волосянка у Львівській області знайшли застреленими двох дівчаток – 6 та 9 років, їхня матір лежала поруч – у неї теж смертельне вогнестрільне поранення.

Читайте також: На Львівщині мати з рушниці вбила своїх малолітніх доньок та вчинила самогубство

Про це йдеться в ТСН.

Усе сталося на території комплексу відпочинку. Жінка з дітьми жила в тамтешній садибі. За версією поліції, саме вона застрелила доньок, а згодом наклала на себе руки.

Попередньо відомо, 38-річна жінка стріляла дітям у голову з мисливської рушниці, вони померли одразу. Це сталося близько опівночі. За інформацією ТСН, діти ще не спали і навіть намагалися врятуватися та утікали від мами. Після вбивства двох доньок жінка вистрелила собі у голову. Постріли чули інші відпочивальники, вони і викликали поліцію. “Жінка, яка мешкала в цьому помешканні, здійснила вогнепальне поранення своїх доньок в ділянку голови, від завданих поранень вони померли на місці, після чого вчинила самогубство, вистрілила собі в голову”, – каже начальник Старосамбірського відділення поліції Сергій Захарчик.

За даними поліції, цей комплекс відпочинку належить матері померлої жінки, тож разом з дітьми вона тут не відпочивала, а жила деякий час.

Поліція підозрює саме жінку у вбивстві дівчаток та подальшому самогубстві, бо усі постріли були зроблені з однієї мисливської рушниці, яка була поруч з жінкою. Чи зареєстрована рушниця і якщо так, то на кого – слідчі не розголошують. Поки невідомі і мотиви злочину. Чи мала жінка психологічні проблеми і чи стояла десь на обліку, також не розголошують.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com