Під час попадання снаряду вони дуже налякалися. Про це в коментарі 24 каналу розповіла жителька населеного пункту.

“Весь дитсадок задрижав”

Вона зауважила, що під час обстрілу одразу подзвонили батькам, і вони по одному забирали дітей.

“Не те слово (як налякалися діти – ред.). Спочатку вони йшли незвичайні, як закам’янілі”, – поділилася жителька Станиці Луганської.

За її словами, коли снаряд потрапив у приміщення, діти снідали. “Весь дитсадок задрижав. Дітей швидко зібрали, приїхали рятувальники, вивели з виховательками і спустилися до нас у підвал”, – розповіла жінка.

У ЗСУ розповіли про обстріл

Військовий Збройних сил України розповів, що ворог застосував важку артилерію 17 лютого приблизно о 8:00. Противник використав 122-міліметровий артилерійський снаряд.

Читайте також: У Станиці Луганській бойовики з важкого калібру обстріляли дитсадок: є постраждалі, триває евакуація (фото)

Один снаряд влучив у приміщення дитячого садка. Під час обстрілу у приміщенні дитсадка на другому поверсі перебували приблизно 20 дітей, які снідали”, – розповів він.

З початком обстрілів дітей евакуювали до найближчого бомбосховища у підвалі 5-поверхового будинку. Другий снаряд перелетів через будівлю дитячого садка і влучив у дитячий ігровий майданчик.

“Варто зазначити, що обстріли почалися ще з ночі. Вночі противник із використанням великокаліберних кулеметів та безпілотних літальних апаратів скидав гранати”, – додав він.

Також український захисник зауважив, що 17 лютого, окрім обстрілів в районі Станиці Луганської, противник обстрілював населені пункти Старий Айдар, Лобачеве.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook