Дівчина з Чечні розповіла, як з неї “виганяли Джина” через сексуальну орієнтацію

21.01.2020, 23:17
60570

22 – річна уродженка Чечні Амінат Лорсанова, які вдалося втекти з Росії розповіла жахливу історію про те, як  її “лікували”  від гомосексуалізму. Про це інформує ″Кавказский узел″.

Читайте також: У Києві відбудеться марш рівності КиївПрайд 2019

Дівчина зазначила, що  у 2018 році її двічі силоміць відправляли на лікування до психіатричної лікарні в Грозному, де до неї  періодично навідувався знайомий родичів, який  бив палицею та читав Коран.

Відповідно до слів втікачки,  чоловік пояснював свої дії тим , що ″виганяє джина″.

″Він бив мене палицею у сонячне сплетіння, задерши на мені футболку, і пальцями давив у ту область, спускаючись нижче, спустив також спідницю до стегон і також давив там пальцями. Все це проходило під мій крик від пекельної болі та його молитовні крики у моє праве вухо″, – розповіла дівчина.

Лорсанова підмітила, що її рідні були присутні під час так званого “лікування” проте ніяк не реагували на її прохання зупинити це.

Крім того вона повідомила. що один з родичів насильно колов її транквілізатори.

″Родич одягав мені на руки кайданки та зв’язував ноги скотчем, рот також заклеював. Він казав мені, що буде зв’язувати як вівцю, й поводився зі мною як з твариною. Після цього робив мені укол аміназину та клав спати, навіть не розв’язуючи ноги — залишав у такому положенні, зі зв’язаними руками і ногами, спати обличчям до стіни″, – поділилася постраждала.

Як стало відомо, у квітні 2019 року дівчина змогла втекти з Чечні, а згодом вона покинула і територію Російської Федерації.

Допомогли її у цьому представники ЛГБТ – мережі Росії.

Зазначається, що після надання допомоги Амінаті, до будинку волонтера мережі увірвалися невідомі, які погрожували вбивством  та вимагали видати місце перебування дівчини.

Учасниця ЛГБТ – мережі Вероніка Лапіна, повідомила, що так звана практика “вигнання джинів” є досить поширена у Чечні і проводиться не тільки у вигляді альтернативної медицини,  але через квазімедичні центри — такі, як Клініка пограничних станів.

Лапіна наголосила, що від таких практик постраждало щонайменше 30 жінок нетрадиційної орієнтації.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com