Дієтолог порадила корисний напій для профілактики раку та діабету

19.12.2021, 10:47
107553

Істотно знизити ризик розвитку онкологічних захворювань та діабету дозволяє регулярне вживання зеленого чаю. Таку думку висловила дієтолог Антоніна Стародубова

У зеленому чаї, як і в чорному, міститься нікотинова кислота, провітаміни А та В та інші корисні речовини. Проте зелений чай через особливості обробки все ж таки особливо багатий на поліфеноли та антиоксиданти, зазначає експерт. Крім профілактичного ефекту, цей вид чаю також покращує зовнішній вигляд шкіри, сприяє активній роботі мозку, підвищує загальну опірність організму.

Читайте також: ​Як буде працювати “Нова пошта” на свята: оприлюднено графік

Разом з тим вміст кофеїну в ряді сортів зеленого чаю можна порівняти з показниками кави. Тому зелений чай рекомендується вживати у першій половині дня.

Раніше наголошувалося, що часте вживання зеленого чаю може підвищити рівень сечової кислоти, що призводить до ризику розвитку подагри.

Перед прийняттям будь-яких рішень, що стосуються вашого здоров’я, консультуйтеся зі спеціалістом.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com