Дієтолог розповів який сніданок, на його думку, найкорисніший для фігури

7.09.2022, 21:00
127071

Лікар-дієтолог Майкл Мослі розповів, який сніданок є найкориснішим, а який найшкідливішим для стрункої фігури. Для збереження стрункої фігури краще готувати на сніданок страви з яєць, упевнений Майкл Мослі. На думку дієтолога звичка починати день із яєць – це ключ до зниження ваги. При цьому, наголосив фахівець, не важливо, як приготована страва з яєць. Користь яєць Мослі пояснив високим вмістом білка, а також вітаміну В та селену. Він також запевнив, що цей продукт не підвищує рівень холестерину у крові.

Читайте також: “Склався” під’їзд: окупанти знову обстріляли будинки у Слов’янську, під завалами можуть бути люди

Яйця, варені, омлет або у вигляді яєчні, на думку дієтолога, допоможуть “довше почуватися ситим у порівнянні з пластівцями або тостами”.  Мослі пропонує додавати в омлет цибулю та гриби, оскільки у першому велика кількість корисних пробіотиків, а в других – вітаміну D. Відмінними добавками до яєць, за його словами, можуть стати шпинат, часник та куркума.
Стосовно, що не потрібно їсти на сніданок, Мослі  не рекомендує додавати на сніданок до яєць жирний бекон. З раціону на сніданок також краще виключити випічку, тому що вона містить багато калорій.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com