Дмитро Кулеба: “Росія неодмінно відповість на закриття телеканалів”

8.02.2021, 09:49
94205

Росія з часом неодмінно відповість на закриття українською владою телеканалів “112 Україна”, NewsOne і ZIK, переконаний глава МЗС України Дмитро Кулеба.

Читайте також:  Мелінда Сіммонз: “Я вітаю рішучі дії президента”

Про це повідомляє Deutsche Welle.

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба вважає, що російська влада “не забуде” заборону в Україні телеканалів “112 Україна”, NewsOne і ZIK і обов’язково відповість на неї.

“Безумовно, вони (російська влада. – Ред.) цього не забудуть і відповідь прилетить”, – сказав Кулеба в інтерв’ю виданню “Радіо Свобода”, що було опубліковане у неділю, 7 лютого. Утім, він зазначив, що “Росія найгірше, що могла, вже зробила, незаконно окупувавши наші території”.

Напередодні заступник голови Ради безпеки Російської Федерації, голова російської політичної партії “Единая Россия” Дмитро Медведєв висловив депутату Верховної Ради від фракції “Опозиційна платформа – За життя” Віктору Медведчуку підтримку в намаганнях не допустити обмеження роботи телеканалів NewsOne, “112 Україна” і ZIK.

Як повідомлялося, 3 лютого президент України Володимир Зеленський підписав указ про запровадження санкцій строком на п’ять років проти народного депутата з фракції “Опозиційна платформа – За життя” Тараса Козака та восьми підприємств, до структури власності яких належать українські телеканали 112, Newsone і ZIK. 4 лютого до Верховного суду надійшло два позови проти цього указу Зеленського.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com