Дмитро Разумков: “Голосів за денонсацію Харківських угод вистачить”

18.03.2021, 15:50
95585

Дмитро Разумков назвав дивною ситуацію, коли Угода між Україною та Російською Федерацією з питань перебування Чорноморського флоту Російської Федерації на території України і досі зберігається як законодавчий акт у правовому полі України. Голосів за денонсацію вистачить, – передають ASPI News.

Читати також: Разумков привітав військових з днем ЗСУ

Спікер парламенту Дмитро Разумков вважає, що у Верховній Раді вистачить голосів для ухвалення законопроєкту “Про денонсацію Угоди між Україною і Російською Федерацією з питань перебування Чорноморського флоту Російської Федерації на території України”.

Разумков прогнозує, що законопроєкт з’явиться на порядку денному сесії Ради. Документ потрапить до сесійної зали після опрацювання комітетом. “Мені здається, що саме станом на сьогодні є велика ймовірність того, що необхідну кількість голосів, мінімум 226, за ухвалення цього законопроекту буде набрано”, – заявив Разумков в ефірі 5 каналу.

Разумков особисто підтримує можливість ухвалення законопроекту. Спікер наголосив, що після окупації Росією Криму “дивно, коли такий документ (Угода між Україною та Російською Федерацією з питань перебування Чорноморського флоту Російської Федерації на території України, – Ред) зберігається як законодавчий акт у правовому полі України”.

Раніше повідомлялося, що нардепи фракції “Слуга народу” пропонують денонсувати угоду між Україною і Росією з питань перебування Чорноморського флоту РФ на території України (Харківські угоди). ASPI news писало, що 12 березня Служба безпеки України порушила кримінальну справу за підготовку, підписання та ратифікацію “Харківських угод”. Розслідування почалося за фактом державної зради.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com