До 40% ураження легенів: хвора на COVID-19 Камалія розповіла про погіршення стану чоловіка

24.09.2020, 21:24
85005

Відома українська співачка Камалія, яка разом із сім’єю та персоналом захворіла на COVID-19, розповіла юзерам про самопочуття рідних.

Читайте також: Найбагатша співачка України захворіла на коронавірус

Зірка провела прямий ефір у Facebook, де поділилася, що родина хворіє на коронавірус вже 18 днів. Зірка дуже пригнічена, оскільки її 65-річному чоловіку, пакистанському мільярдерові Мохаммаду Захуру стало гірше. Якщо 21 вересня ураження легенів становило 25%, то наразі – 40%. Також у коханого зірки підвищилася температура до 38,8 градуса.

“КТ показало до 40% ураження легенів! Змінили антибіотики. Госпіталізацію йому пропонували, але він така людина, яка не любить лікуватися. Якщо не стане ліпше до п’ятниці, то госпіталізація неминуча”,- розповіла співачка.

Крім того, виконавиця додала, що дві няні її двійнят вже одужали та мають виписуватися з лікарні. Втім, керівника маєтку подружжя перевели в реанімацію

“Лікарі роблять все можливе, але його імунна система дала збій. Імунітет відмовляється боротися з цим вірусом. Йому складно дихати, тому він дихає лише в масці”, – додала вона.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com