До кінця каденції закінчимо конфлікт на Донбасі, – Зеленський

22.04.2020, 17:30
70312

Президент України Володимир Зеленський вважає, що на посаді глави держави йому вдасться закінчити збройний конфлікт на Донбасі. Про це йдеться у фільмі “Рік президента Зеленського”, передає Українська правда.

Читайте також: Україна продовжує карантин до 11 травня

“Я впевнений в тому, що за мою каденцію ми закінчимо цю війну. Впевнений особисто. Я говорив, що готовий чекати один рік, готовий працювати один рік. Якщо не буде працювати Мінський процес, то ми змінюватимемо тактику. Ми до цього готові − рік ще не пройшов”, − зазначив лідер України.

На його думку, владі вдалося пришвидшити Мінський процес, і тепер зустрічі Тристоронньої контактної групи в режимі відеоконференції відбуваються щотижня, а не “раз на місяць чи раз на три”.

Також Зеленський наголосив, що йому вдалося розморозити “нормандський формат” і не поступитися національними інтересами: Україна вийшла з непоганим результатом після зустрічі на найвищому рівні у грудні 2019 року.

“Ніхто країну не здав, нічого такого не підписано, казали, я буду “на коленях стояти”, нічого цього не зроблено… Часткові перемоги, напевно, є, але будемо чекати на повний результат. Коли дійсно ми повернемо наші території в Україну”, − додав президент.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com