До Києва прибули ще 16 полеглих оборонців Маріуполя

10.08.2022, 21:31
125450

Патронатна служба разом з поліцією Києва, працівниками моргу та судмедекспертами і криміналістами проводить огляд та реєстрацію тіл 16 загиблих бійців, які захищали Маріуполь.

Читайте також: “Буде гірше, ніж в Україні, нутром чую”: Лукашенко зробив прогноз щодо Білорусі

Про це повідомили у патронатній службі “Янголи Азову” – єдиному офіційному благодійному фонді патронатної служби полку “Азов”.

Слідчі Шевченківського відділу Національної поліції разом з патронатною службою оперативно інформуватимуть сім’ї полеглих героїв у разі виявлених співпадінь ДНК.

Нагадаємо, рідні військовополонених скаржаться, що Червоний Хрест досі не повідомив, скільки людей загинуло під час полону в росіян, і яка кількість перебуває у донецьких лікарнях, на непідконтрольній Україні території.

Російські окупанти 29 липня обстріляли колонію №120 в окупованій Оленівці Донецької області. Там загарбники утримували в полоні українських військових та цивільних. Внаслідок атаки загинули близько 40 людей, ще 130 зазнали поранень. Всю провину Росія намагалася перекласти на ЗСУ.

У полку “Азов” російський удар по Оленівці розцінюють, “як акт публічної страти”. Та запевнили, що з’ясовують імена виконавців та організаторів розстрілу колонії, де перебували українські військові, здебільшого “азовці”.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com