До партії Вакарчука входить засновник агентства, яке працювало на Порошенка і займалося чорним піаром проти Зеленського

31.05.2019, 09:27
27160

Серед членів партії “Голос” Святослава Вакарчука є засновник digital-агентства Postmen Ярослав Ведмідь. Це агентство під час президентських виборів працювало на тодішнього главу держави Петра Порошенка, займалося його підтримкою у соцмережах, а також займалося чорним піаром проти суперників Порошенка, особливо щодо Володимира Зеленського.

Читайте також: Вакарчук зі своєю партією їде у всеукраїнський тур (відео)

Про членство Ведмедя в “Голосі” Вакарчук підтвердив в інтерв’ю виданню ЛІГА.net.

“Так, це правда. Для мене важливі принципи людини, наскільки вона розуміє нашу місію. Ярослав Ведмідь – топ-digital strategist у цій країні. Ми працюємо тільки з кращими людьми. Я не готовий працювати з людьми без стрижня. Більше того, мені не потрібно, щоб у нашій команді були люди, які мене люблять. Я не для цього йду в політику. Головна мета – провести в парламент багато хороших людей. Готовий для цього робити непопулярні речі”, – зазначив Вакарчук.

Хто саме привів Ведмедя в партію, Вакарчук сказав, що не пригадує і, мовляв, це не так важливо.

“У нас колегіально приймаються рішення. Якщо хтось приводить людину, то ми всі разом розглядаємо, а потім приймаємо рішення і даємо випробувальний термін. Ярослава привів один із членів нашої команди. Я особисто його до цього не знав, але зустрівся з ним і його командою”, – сказав Вакарчук.

Лідер партії запевнив, що в “Голосі” не буде зв’язків ні зі старими політиками, ні з партіями.

“Ви зустрінете в нашій команді багато людей, які дотримувалися різних політичних поглядів. Але я розумію, до чого ви ведете. Тому заявляю, що ніяких зв’язків ні з однією політичною силою, ні з чинним, ні з попереднім президентом або іншими президентами чи прем’єр-міністром у партії “Голос” немає і не буде. І ми не збираємося нікого “мочити” в соцмережах – це не наш метод”, – запевнив Вакарчук.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com