До Польщі прибули два літаки з українськими заробітчанами

7.06.2020, 14:19
74758

До Польщі прибули два літаки авіакомпанії МАУ з 186 українськими заробітчанами. Про це повідомляє Укрінформ.

Читайте також: Вивозять за кордон і кидають: шахраї влаштували масштабну аферу з українськими заробітчанами

“Ми перевезли ще 186 наших українських працівників, у яких уже укладені довгострокові трудові контракти”, − заявив власник компанії з міжнародного працевлаштування Gremi Personal Євген Кириченко.

Після проходження двотижневої обсервації в центрі відпочинку неподалік міста Ловіч Лодзького воєводства у центрі РП їх буде доправлено до місць праці по всій Польщі.

Також Євген Кириченко додав, що перевезення українців двома літаками було вимушеним кроком, оскільки 29 травня Рада міністрів Польщі видала розпорядження, що на борту всіх повітряних транспортних засобів, у тому числі і при здійсненні чартерних рейсів, тепер можна перевозити таку кількість пасажирів, яка займає не більше половини від максимальної кількості посадочних місць на борту.

Зазначається, що для працівників Gremi Personal рейс є безкоштовним, компанія також взяла на себе перебування працівників на двотижневій обсервації.

Крім того, всі прибулі українські працівники забезпечені повною медичною страховкою, в тому числі на випадок захворювання на COVID-19.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com