До Путіна – через тунель: як глава Кремля боїться коронавірусу, та що роблять для його захисту

17.06.2020, 12:47
75684

У резиденції російського президента Володимира Путіна в Ново-Огарьово встановили спеціальний тунель. Відвідувачів, які проходять через нього, дезінфікують.

Читайте також: Росія частково відкриє кордони попри коронавірус

У тунелі людину покриває дезінфектором

Людина, яка потрапляє до тунелю, опиняється в “дрібнодисперсному водному тумані”, що покриває одяг і відкриті ділянки тіла дезінфектором. Про це повідомляють РИА Новости у твіттері.

На сайті Пензенської області вказано, що чудо-винахід створили на заводі “Моторні технології” і випускають його з травня 2020 року.

Дивіться відео з тунелем у резиденції:

Багато працівників адміністрації Путіна працювали дистанційно

Зазначимо, що через пандемію адміністрацію Путіна частково перевели на дистанційну роботу. Тих співробітників, які працювали у звичайному режимі, регулярно тестують на коронавірус. Проте з 15 червня віддалену роботу скасували вже усім.

Такі заходи безпеки проте не врятували чиновників Кремля від COVID-19. Серед тих, хто підхопив недугу, – прессекретар Путіна Дмитро Пєсков.

Яка ситуація з коронавірусом в Росії

Станом на 17 червня в Росії виявили майже 545 тисяч хворих на коронавірус. Кількість летальних випадків – понад 7 200. Міжнародні експерти зазначають, що через такий низький рівень летальності російську статистику можна поставити під сумнів.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com