До України йде різке похолодання: де і коли очікувати морозів

30.01.2023, 18:32
135026

В Україні наприкінці січня утримається помірно прохолодна погода, а від 4 лютого очікується зниження температури.

Читайте також: “Це займе лише хвилину”: Путін погрожував Джонсону ракетним ударом напередодні 24 лютого

Про це синоптикиня Наталка Діденко написала у Telegram.

“Січень завершується в Україні яснішими проявами зимової погоди. Вже йде сніг на заході України, до вечора просунеться далі, до північних областей. Завтра, 31 січня, атмосферні фронти зумовлять періодичні опади у вигляді снігу та мокрого снігу практично повсюди в Україні. Це не означає цілодобовий сніг та снігові кучугури, бо опади передбачаються періодично, чергуватимуться із поясненнями”, – написала Діденко.

З її слів, виділити якийсь конкретний район із тривалим снігом чи зовсім без опадів – малоймовірно. Однак 31 січня скрізь переважатиме волога погода. Вітер південно-західний та західний, помірний, у західних областях та на півночі можливі пориви до 14-18 м\с. Температура повітря залишається в теперішніх межах, протягом дня від 2 морозу до 3 тепла.

“У Києві січень завершить своє перебування сніжком, ожеледицею, нічним незначним морозом та денним +1+3 градусами. Січень завершується, проте зима ще нікуди не йде. Ще будуть й сніг, й морози. Після 4 лютого до України поступово заходитиме холодніша повітряна маса”, – спрогнозувала Наталка Діденко.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com