До України втік колишній Голова ЦВК ДНР Лягін

6.03.2019, 10:32
15026

Колишній Глава ЦВК ДНР та організатор псевдореферендуму на Донбасі Роман Лягін  втік на територію України. В Росії на чоловіка очікувала в’язиця.

Читайте також: Скандальна чиновниця часів Януковича, яка підтримувала “русский мир” втекла з України

Роман Лягін, який організовував псевдореферендум 11 травня 2014 року, втік на підконтрольну Україні територію. Чоловік являється колишнім ватажком ДНР та Главою ЦВК ДНР. Про це повідомила на сторінці у Facebook нардеп від “Самопомочі” Наталія Веселова. За її словами, Лягін після критики ватажків ДНР потрапив “на підвал”.

“Світлана Дрюк не лише цінний свідок, а й у певному сенсі агент українських спецслужб, яка здобула для нашої країни цінні документи, що доводять безпосередню участь російських кадрових військових у війні на території України, а також розкривають плани подальшої агресії. Таким само цінним свідком є Роман Лягін – колишній “голова ЦВК ДНР”, який організовував псевдореферендум 11.05.2014-го”, – повідомила вона. “Отримавши свободу, він втік у РФ. Там на нього чекала тюрма. У нього залишився один шлях: Україна, де він пройшов за програмою СБУ “На тебе чекають вдома”, і став цінним свідком”, – додала нардеп.

Офіційно не підтверджено, що Лягін співпрацює з українською стороною. А Світлана Дрюк, яку називали “народним героєм Новоросії” і зробили прообразом головної героїні пропагандистського кінофільму “Ополченочка”, перейшла на бік української армії. Дрюк останнім часом таємно співпрацювала з українськими спецслужбами, повідомила своєму “командуванню”, що їде в особистих справах у Ростов-на-Дону, однак разом з дітьми перейшла на підконтрольну Україні територію, інформує “Уніан“.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com