До ВР внесли подання про призначення нового міністра соцполітики: хто ним стане

19.07.2022, 08:31
124154

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль вніс до парламенту подання про призначення нового міністра соціальної політики. Очільницею Мінсоцполітики може стати Оксана Жолнович.

Читайте також: Зеленський запропонував ВР звільнити голову СБУ Івана Баканова

Про це повідомив голова Верховної Ради Руслан Стефанчук.

“За пропозицією депутатської фракції політичної партії “Слуга народу”, прем’єр-міністр Денис Шмигаль вніс подання про призначення Жолнович Оксани Іванівни міністеркою соціальної політики України”, – зазначив Стефанчук.

Він пообіцяв, що на найближчому засіданні парламенту це питання буде розглянуто.

Окрім того, спікер повідомив, що, за поданням президента Зеленського, було зареєстровано постанову про звільнення Івана Баканова з посади голови СБУ.

Верховна Рада звільнила Марину Лазебну з посади керівниці відомства за її ж власним бажанням, повідомив народний депутат Ярослав Железняк. Призначення нового міністра соціальної політики, за його словами, відбудеться скоро.

Нардепи розглядають кандидатуру Оксани Жолнович – керівниці департаменту соцполітики та охорони здоров’я Офісу президента. У 2019-2021 роках Жолнович була радницею міністра соціальної політики.

Від партії “Сила людей” Жолнович у 2014-2015 роках 4 рази балотувалася до Львівської міської, Львівської обласної та Верховної Ради, проте жодного разу не була обраною.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com