Доба на Сході: 9 обстрілів, серед українських військових втрат немає

26.10.2019, 21:53
49094

Упродовж поточної доби контрольовані Росією бойовики на Донбасі 9 разів порушили режим припинення вогню. Про це повідомляє прес−центр штабу операції Об’єднаних сил у вечірньому зведенні.

Читайте також:  Зеленський зустрівся з добровольцями в Золотому (відео)

Зазначається, що противник обстріляв позиції підрозділів ОС із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно−тактичного угруповання “Схід” російські окупаційні здійснили три обстріли: неподалік Невельського − з великокаліберних кулеметів; двічі біля Мар’їнки − з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно−тактичного угруповання “Північ” бойовики 6 разів здійснили обстріли позицій ОС: чотири рази поблизу Новолуганського − з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів; неподалік Хутора Вільного − з підствольних гранатометів біля Золотого (поза межами ділянки розведення) – зі стрілецької зброї.

“Впродовж поточної доби втрат внаслідок ворожих обстрілів серед особового складу Об’єднаних сил не зафіксовано”, − додали в штабі.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com