Дочка Гринкевича вперше відреагувала на корупційний скандал довкола родини – фото

23.01.2024, 17:05
153131

Ольга Гринкевич – дочка скандального львівського бізнесмена Ігоря Гринкевича – порушила мовчанку і вперше прокоментувала ситуацію довкола своєї родини та відреагувала на нещодавнє затримання свого брата – Романа Гринкевича.

Читайте також: У порту Миколаєва потонуло судно та спричинило витік нафтопродуків – наслідки для екології

Про це Ольга Гринкевич розповіла у Instagram Stories.

Ольга оприлюднила Stories після того, як 22 січня її брата – Романа Гринкевича – затримали в Одесі. Вона написала про “неетичні” дії правоохоронних органів через опубліковані світлини брата.

Ольга заявила, що ЗМІ поширюють “брехню та маніпуляції” про корупційний скандал, у якому замішаний бізнес родини Гринкевичів.

“Спочатку “вкрали” без передоплати. Тепер “перетинав кордон” на ліжку в тапочках. Я дуже сподіваюся, що люди почали розуміти масштаб абсурду! Почали розуміти те, як замилюють очі! Як суспільство використовують проти людей, на боці яких правда! Правда, яку, на жаль, ігнорують наші “об’єктивні” ЗМІ. Я залишу за дужками питання етики “правоохоронців”, щодо опублікованих фото. Слава Богу, що остаточне рішення буде за судом, який буде опиратися на факти, а не на брехню і маніпуляції ЗМІ. Залишається лише чекати правосуддя”, – заявила Ольга.

Вона також переказала “вітання” людям, які бажають її сім’ї зла і запевнила, що “час все розставить на свої місця”.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com