Документи без обкладинок і термоскринінг: Аеропорт “Бориспіль” встановив нові правила на час карантину

12.06.2020, 21:49
75293

У п’ятницю, 12 червня, в аеропорту “Бориспіль” оприлюднили нові правила перетину кордну та перебування на території летовища на час карантину. Про це повідомляє пресслужба аеропорту в Facebook.

Читайте також: В Україні запроваджують подвійну пенсію

Так, вхід до терміналу можуть здійснювати лише пасажири з посадковими талонами або квитком у паперовому чи електронному вигляді у медичних масках чи респіраторах. Для осіб, які проводжають або зустрічають пасажирів, доступ в термінал обмежено. Винятком можуть бути супроводжуючі в особливих обставинах. Наприклад супроводжуючі пасажирів з обмеженою рухливістю, дітей, що відлітають без супроводу дорослих тощо.

На вході до терміналу буде здійснюватися термоскринінг. Особи з температурою понад 38 градусів, а також симптомами коронавірусу (лихоманка, кашель, задишка) в аеропорт пропускатися не будуть.

Також усі пасажири повинні дотримуватися дистанції та користуватися власними або встановленими в аеропорту санітайзерами.

Документи потрібно надавати лише у розгорнутому вигляді та без обкладинок. Крім того, пасажири повинні бути готовими на вимогу інспектора зняти маску чи респіратор.

Після прибуття в Україну всі громадяни повинні встановити мобільний додаток “Дій вдома”, який потрібний для проходження домашньої самоізоляції.

“Закликаємо вас уважно ознайомитись з правилами аеропорту та правилами перетину кордону. І обов’язково, перед тим як купувати квиток та вирушати у подорож, перевірте умови в’їзду до країни прильоту. І не менш важливо – з 14 червня 2020 року усіх пасажирів ми чекаємо в терміналі D”, – зазначили у пресцентрі “Борисполя”.

Нагадаємо, з 15 червня в Україні відновлюють авіасполучення з іноземними державами. За словами міністра охорони здоров’я Максима Степанова, туристи з деяких країн зможуть не проходити обсервацію. Однак, пасажири з червоної зони повинні будуть перебувати на самоізоляції або на обсервації 14 днів.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com