“Дон-дон, закінчуй брехати”: Гайдай звернувся до Кадирова і порадив “порахувати” бійців у Сєвєродонецьку

4.06.2022, 13:26
121218

Російська пропаганда кричить, мовляв, керівництво Луганської області втекло з регіону, а путінський посіпака Рамзан Кадиров заявив про “контроль над Сєвєродонецьком”.

Читайте також: ЗСУ відбили в росіян п’яту частину окупованого Сєвєродонецька – Гайдай

Саме з цього приводу голова Луганщини Сергій Гайдай “передав привіт” окупантам, пропагандистам, а також брехуну Кадирову і його “тік-ток військам”.

Відео Гайдая про ситуацію в Луганській області та кадирівців з’явилося у його Telegram.

Приводом “передати вітання” ворогам стали висловлювання поплічника російського диктатора про те, що нібито Сєвєродонецьк перебуває під контролем російських військ, а українська влада втекла з області.

Втім, правда для росіян виявилася не такою красивою, як її описував Кадиров. Гайдай на фоні стели з написом Лисичанськ розповів, який “привіт” кадирівцям українські військові особисто “передали” в Сєвєродонецьку.

“Дон-дон, закінчуй брехати. Ти це можеш робити тільки підстаркуватому хворому діду, а не нам. Краще після бою в Сєвєродонецьку порахуй своїх бійців – у тебе там не вистачає”, – сказав Гадай у відеозверненні 3 червня.

До слова, в ефірі телемарафону “Єдині новини” він розповів про деталі свого повідомлення: “По-перше, підтримав людей – показав, що всі на місцях, всі працюють. По-друге, нагадав Кадирову, що не треба нам брехати, ми ж не дід отой хворий, що у бункері сидить”.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com