Донецька пенсіонерка бризнула газовим балончиком в обличчя школярки біля пам’ятника Бандері у Львові

29.05.2018, 15:56
2911

У Львові біля пам’ятника Степану Бандері пенсіонерка з окупованого Донецька напала на випускницю однієї з місцевих шкіл. 75-річна жінка підійшла до 11-класниці і бризнула їй в обличчя газом з перцевого балончика.

Інцидент стався у день останнього дзвоника, після шкільної лінійки, повідомила очевидець Вікторія Бушева у Фейсбук.

“Декілька дівчат, вбрані в український стрій, пішли зробили фотографії на майдан біля пам’ятника Степанові Бандері. Зробивши фото, випускниці відійшли у затінок, і троє з них передивлялися зроблені фото, а четверта дівчинка в цей час розмовляла по телефону зі своєю бабусею… І саме в цей час до цієї дівчинки (припускаю, що саме через те що її обличчя було відкрите, а решта дівчат опустили голови бо переглядали фото) ні сіло, ні впало підходить підстаркувата жінка і пшикає дитині в обличчя з перцевого балончика! Дитина втратила свідомість і впала”, – розповідає Вікторія.

Коли потерпіла отямилася, вона деякий час не могла говорити і нормально дихати, тому що страждає від алергії. Дівчата швидко передзвонили однокласникам, покликали батьків та викликала швидку. Пенсіонерка після нападу спокійно попрямувала в магазин.

“Група дітей оточили магазин, де знаходилась ця “мадам”, щоб не дати їй втекти та притримати до приходу дорослих”, – йдеться у дописі.

Спершу жінка казала, що не в курсі про що мова і не розуміє, чому їй перешкоджають пройти. Батьки викликали поліцію.

“Вона сказала, що застосувала балончик тому що дівчинка ніби то лаялась на неї нецензурною лайкою. Потім знов відрікалась, що має балончик, і що ми не маємо права їй перешкоджати у пересуванні. Все це говорилося виключно російською мовою, з особливим презирством та насмішками, і що населення Львівщини всі є хамами і не виправдали її надій на те, що тут “гостеприемние люді”, – додає вона.

В цей час один з однокласників дівчини побачив в сумці жінки той самий балончик. Він вихопив його і показав на камеру.

Патрульні доставили постраждалу школярку, її матір і літню жінку в райвідділ. Пенсіонерка повідомила, що приїхала до Львова з окупованої частини Донбасу. При собі мала посвідчення члена спілки “Діти війни”.

Згодом поліцейські відпустили літню уродженку Донецька, а випускниця і її мама отримали адміністративне попередження.

“Мама за неналежне виховання неповнолітньої дитини і дитина за ніби то нецензурну лайку. Без слів…. Де справедливість? При цьому жоден зі свідків події опитаний не був! Підтвердження тому ніякого немає. Затриману відпустили і тепер, можливо, її чекає суд, де максимальне покарання за такий вчинок – це адмінштраф”, – обурюється жінка.

Батьки дітей кажуть, що це так не залишать і сподіваються на об’єктивне розслідування події.

“Львів це місто де не будуть терпіти прихильників “рускага міра” які шаленіють при вигляді всього українського і втрачають розум”, – кажуть вони.

 

 

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com