“Дорогами потрібно зшити країну”: Гончарук анонсував масштабне будівництво шляхів сполучення

31.12.2019, 09:42
58292

Прем’єр-міністр Олексій Гончарук вважає головним завданням на 2020 рік будівництво доріг в Україні. “Дорогами потрібно зшити країну, це задача, мабуть, що №1 на наступний рік”, – сказав глава Кабміну в ефірі “Україна 24”.

Читайте також: На українських дорогах встановлять шумові смуги

За його словами, у наступному році заплановано збудувати чотири тисячі кілометрів доріг. Утім, переконаний Гончарук, це не верхня межа. “Це питання, наскільки вдасться залучити до виконання завдань підрядників якісних, зокрема, з міжнародними грошима”, – каже глава уряду.

Гончарук повідомив, що на “особливому рахунку” перебуває будівництво мосту у Дніпрі, а також автотраса з Києва до Дніпра. “Там є ділянка велика, яка вже починається будуватися. За наступний рік ми маємо як мінімум дуже серйозно просунутися, якщо взагалі не повністю її збудувати від Решетилівки до Дніпра”, – резюмує прем’єр. Очільник Кабміну покладає надії на оновлене керівництво “Укравтодору”.

“Зараз там молодий, порядний, професійний менеджер,  який повністю міняє команди по країні. Перше завдання – це прибрати звідти корупцію. Вже десятки людей звільнені з керівних посад”, – сказав Олексій Гончарук.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com