Дорослі дівчата. Оля Полякова та Маша Єфросиніна обговорили статеве виховання дітей-підлітків

25.09.2021, 17:30
101748

Полякова та Єфросиніна зустрілися в новому випуску проекту Взрослые девочки і відверто поговорили про те, як виховують своїх доньок-підлітків

Вийшов другий епізод Взрослых девочек — одного з найбільш очікуваних YouTube-шоу цієї осені з Олею Поляковою і Машею Єфросиніною у головних ролях.

Прем’єра шоу відбулася три тижні тому — і пройшла з величезним успіхом. Дебютний випуск, в якому Полякова і Єфросиніна обговорюють питання довгого шлюбу, зібрав мільйон переглядів і теплу реакцію аудиторії. Глядачі відзначали, що «дивилися на одному диханні», і дякували ведучим за таку рідкісну сьогодні відвертість в розборі не найпростіших тем: від збереження шлюбу до різноманітності сексуального життя.

Читайте також: Підозрюють в махінаціях на 34 мільйони: на волинській птахофабриці Добкіна провели обшуки

У новому епізоді Взрослых девочек Оля Полякова та Маша Єфросиніна продовжують на власному досвіді розглядати питання, що хвилюють всю Україну. Центральним сюжетом випуску стало виховання дітей-підлітків: Єфросиніна — мати 17-річної Нани і 7-річної Саші, а Полякова також виховує двох дочок, 16-річну Машу і 10-річну Алісу. Ведучі, у своєму фірмовому стилі, з позицій гумору та життєвого досвіду, поговорили про проблеми буллінгу серед підлітків, а Оля розповіла, як її дочка переживає хейт у соціальних мережах через використання ненормативної лексики.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Masha Efrosinina (@mashaefrosinina)

Чи потрібно ставати другом своїй дитині, як мотивувати дітей на навчання, в якому віці розповідати їм про секс і стосунки, чи допомагають заборони або обмеження і, нарешті, як зробити так, щоб дитина не пила і не курила — ці та багато інших болючих тем обговорюються в свіжому випуску Взрослых девочек.

НВ

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com